Asukas vilkaisi tuulettimeen – näky saisi kenet tahansa kauhistumaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan käärmeet löytävät tiensä ihmisten autoihin, katoksiin ja jopa asuntoihin etsiessään joko lämmintä suojaa kylmällä säällä tai viilennystä liian kuumilla kesähelteillä. Nyt eräs asukas oli tehnyt todella kammottavan löydön tuulettimestaan.

YouTube-videolla nähdään monien painajaisista oleva tilanne, jossa hyvin myrkyllinen ruskokäärme on tehnyt olonsa mukavaksi katossa kiinni olevaan tuulettimeen. Käärme on ilmeisesti etsinyt kuumalla ilmalla itselleen viilennystä ja huomannut viileämmän ilman tulevan tuulettimen luota.

Lopulta käärme on mennyt niin lähelle tuuletinta, että se on päätynyt makoilemaan tuulettimen siipien päälle. Käärme on ollut varmasti asukkaalle melkoinen näky kun hän on nostanut katseensa ylös ja huomannut myrkkykäärmeen pyörivän tuulettimessa hänen päänsä yläpuolella.