Bella Thornen iltapuku paljasti karvapehkon – tässäkö kevään trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Nyt Bella Thorne nähtiin Los Angelesissa Midnight Sun -elokuvan ensi-illassa. Kaunotar poseerasi kameroille 24-vuotiaan Patrick Schwarzeneggerin käsipuolessa ja näytti tyrmäävän kauniilta asussa, jonka värit kulkivat vaaleanpunaisesta vanhahtavaan roosaan.

Bella Thornen asussa nähtiin sekä säihkyviä koristeluita että hapsuja. Monien huomio oli kiinnittynyt myös naisen rohkeaan valintaan olla ajelematta kainalokarvojaan juhlavaan tapahtumaan. Bella Thorne poseerasi itsevarmasti kameroille ja näytti tuntevan olonsa erityisen hyväksi.

Splash News
Splash News
Splash
Splash News
Splash News
Splash News