Jenna Dewan antoi äidin meikata hänet – vakuuttava lopputulos

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

37-vuotias näyttelijä Jenna Dewan Tatum julkaisi hetki sitten hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hän näytti miten hän onnistuu tekemään upean ja hohtavan meikin vain kymmenessä minuutissa. Nainen on kertonut saaneensa kaikki oppinsa meikkaamiseen hänen äidiltään, joka on tällä kerralla meikkaamassa tyttärensä.

Uudella videolla Jenna Dewan on ottanut 65 vuotta täyttävän äitinsä Nancy Lee Burchin meikkaamaan hänet. Pohjalla on naisen itse tekemä meikki, jonka Nancy muuttaa silmän räpäyksessä päivämeikistä juhlavammaksi iltameikiksi.

Nancy on todella upean näköinen nainen ja häntä voisikin hyvin uskoa 10 vuotta nuoremmaksi. Nancy kertoi hänen parhaat ihonhoitoneuvonsa, joilla iho säilytetään nuorena. Ihoa tulee kosteuttaa ja suojata aina auringolta, ja naisten tulee muistaa aina pestä meikit ennen nukkumaan menemistä.