Kendall Jenner vastaa huhuihin: ”En ole homoseksuaali!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on tällä hetkellä muotialalla todella työllistetty malli. Hän on kävellyt monien suurten muotitalojen näytöslavoilla ja poseerannyt nyt myös uuden Voguen kannessa. Nainen avasi lehden haastattelussa myös hieman yksityiskohtia hänen parisuhteestaan ja yksityiselämästään.

Toisin kuin Kardashianin muut siskokset tai Kendallin pikkusisko Kylie, Kendall haluaa pitää omat parisuhteet itsellään ja piilossa julkisuudesta. Kendallia ei olla juuri nähty miespuolisessa seurassa ennen hänen uutta poikaystäväänsä Blake Griffiniä, minkä vuoksi naisen huhuttiinkin pitkään olevan homoseksuaali.

Kendall Jenner ymmärsi huhujen johtuvan siitä, että hän pitää parisuhteet niin yksityisinä asioina ja hiippailee paparazzien kameroilta piilossa. Nainen kuitenkin totesi, että hänessä ei ole pisaraakaan bi- tai homoseksuaalisuutta vaikka siinä ei mitään pahaa hänen mielestään olekaan. Kendall kertoi olevansa tällä hetkellä omassa parisuhteessaan hyvin onnellinen.