Khloe Kardashian julkaisi äitiysmalliston – toimi itse mallina

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias realitytähti Khloe Kardashian odottaa hänen koripallomiehensä Tristan Thompsonin kanssa esikoistaan. Tyttöä odottava Khloe on pukeutunut koko raskautensa ajan todella tyylikkäästi. Hän haluaa jakaa hyvää äitiysmuotia myös muille, minkä vuoksi hän on suunnitellut nyt äitiysmalliston.

Raskaana oleva Khloe Kardashian tietää miten tärkeää on tuntea olonsa mukavaksi kasvavan vatsan kanssa, minkä vuoksi nainen lisäsi Good American -denimhousumalleihin nyt kaksi eri vaihtoehtoa myös tuleville äideille. Honeymoon-malli on tarkoitettu alkuraskauteen ja mallissa on joustoa antavat elastiset kaistaleet taskujen kohdalla. Homestrech-mallissa elastinen kangas yltää koko vatsan päälle antaen tukea vatsalle.

Kahdeksannella kuulla raskaana oleva Khloe Kardashian ihmettelee minkä vuoksi äitiysvaatteet ovat niin tylsiä. Hänen mielestään muotitietoisille naisille pitäisi olla enemmän vaihtoehtoja pukeutumisen suhteen, minkä vuoksi hänkin suunnitteli kaksi paria äitiyshousuja omaan denimmallistoonsa.

#GoodMama 💖👖 03.15.2018

A post shared by GOOD AMERICAN (@goodamerican) on