Nainen pyysi parturissa hiusten tasausta – lopputulos järkytti

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiukset ovat naisille todella tärkeä asia ja huonon kampaamokäynnin tiedetään pilaavan helposti naisen päivän. Danni Draper oli mennyt kampaajalle pientä hiusten sävytystä ja tasausta varten, mutta joutuikin poistumaan kampaajan tuolilta melko erikoisen hiustyylin kera.

Danni Draper oli halunnut kampaajan vain hieman tasaavan hänen hiustensa latvaa, mutta kampaaja olikin leikannut melkoisen loven Draperin hiuksiin. Kampaaja oli yrittänyt leikata naiselle takaa hieman lyhyempää bob-mallista hiusmallia, mutta ei aivan onnistunut siinä.

Danni Draper pyysi kampaajaa ottamaan valokuvan hänelle hiusten takaa, että hän pääsisi lähettämään hänen ystävälleen kuvan hänen uudesta hiusväristään. Tällöin nainen oli huomannut, että hiukset olivatkin takaa kaikkea muuta kuin tasaiset.

Nainen oli mennyt takaisin kampaamoon, jossa asia oli korjattu vielä huonommalla leikkuulla. Danni Draper oli valittanut asiasta kampaamoon, mutta kampaajan vastaus oli ollut Daily Mail -sivuston mukaan se, että Draper ei ollut hänen mielestään tiennyt mitä hän haluaa. Kampaamo oli myös väittänyt, että Draper oli lähtenyt kampaajalta ennen kuin leikkaus oli ollut kokonaan valmis.

Lopulta Draper oli joutunut menemään toisen ammattilaisen käsittelyyn paremman lopputuloksen toivossa. Toinen kampaaja oli korjannut aiemmin tehdyt virheet, mutta jätti naisen kuitenkin pakon sanelemana pajon lyhyempien hiusten kanssa kuin hän olisi alun perin halunnut.