Skotti raivostui lampaalle – huuto ei sovi lasten korville

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilaiset saattavat olla stereotyyppisesti ajateltuna ärhäkkäluonteisia ja heidän suustaan kaikuu erikoisen aksentin lisäksi herkästi kirosanoja. Nyt eräs lammasparka on saanut osansa skotlantilaisen miehen raivosta.

Skotti ajaa autollaan maaseudulla kulkevaa tietä pitkin ja hänen autonsa edessä juoksee lammas. Mieheltä palaa päreet totaalisesti auton edessä jolkottelevaan maatalouseläimeen ja hän huutaa lampaalle täysilaidallisen kirosanoja LAD biblen julkaisemalla videolla. Skotin raivo on hieman huvittavaa, koska se ei todennäköisesti saa lammasta astumaan pientareelle yhtään sen nopeampaa.

Videosta tulee mieleen mauton vitsi, jossa mies pukeutui skotiksi harrastaakseen seksiä lampaan kanssa. Hän paljasti lampaalle, että ei ole oikeasti skotti, mutta se oli ainoa keino käyttää lammasta hyväksi huomaamattomasti. Lammas vastasi, että ei sekään ole oikeasti lammas, mutta sellaiseksi pukeutuminen oli ainoa keino saada skottia.

Scot vs Sheep Road Rage

This angry Scottish man trying to get past a sheep is the funniest road rage video ever 😂😂

Publié par LADbible sur jeudi 15 mars 2018