Pikkupoika uskomattoman hyvä wakeboardaaja – todellinen vesipeto!

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wakeboarding eli vesilautailu on vesihiihdolle syntynyt sukulaislaji. Vesilautailu on sekoitus vesihiihtoa, lumilautailua ja surffausta. Nyt eräs pikkupoika näyttää videolla hänen taitojaan wakeboardingin parissa.

YouTube-videolla nähdään useista eri tilanteista koostettu video, jossa esitellään pojan vesilautailutaitoja. Pikkupoika on nuoresta iästään huolimatta todella taitava wakeboardaaja, joka ei pelkää mennä kohti suuriakaan hyppyreitä.

Videolla nähdään miten poika tasapainottelee erilaisten esteiden päällä, hyppii voltteja, ottaa aaltoja haltuun ja syöksyy kohti hyppyreitä. Toisinaan pikkuinen kaatuu vedessä, mutta se ei juurikaan menoa hidasta. Videolla nähdään myös miten pikkupoika opettelee trampoliinin avulla erilaisia temppuja ennen laudan päälle nousemista.