Kuollut The Cranberries -laulaja sai koskettavan kunnianosoituksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Cranberries -yhtyeen laulaja Dolores O’Riordan menehtyi tammikuussa Lontoossa. Hän oli tuolloin levyttämässä yhtyeensä uutta albumia, joka tullaan julkaisemaan kuolemantapauksesta huolimatta. Nyt laulajatar on saanut irlantilaisilta koskettavan kunnianosoituksen.

Irlantilaiset pubikuorot kokoontuivat yhteen ja esittivät koskettavan yhteislauluversion The Cranberriesin uran suurimmasta hitistä Zombie. Nyt The Irish Post on julkaissut videon esityksestä.

The Cranberries -yhtye kertoi äskettäin, että yhtye julkaisee viime kesänä nauhoittamiaan kappaleita alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Dolores O’Riordan oli ehtinyt osallistumaan yhtyeen 25-vuotisjuhlalevyn nauhoituksiin ennen kuolemaansa. Yhtye on päättänyt saattaa albumin viimeistelemisen ja julkaisemisen loppuun. Tuotanto oli hetken tauolla laulajan poismenon jälkeen. Albumi ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Pub choir epic tribute to Dolores O' Riordan

Touching tribute…

Publié par The Irish Post sur jeudi 22 février 2018