Kim Kardashian julkaisi paljastelevan kuvan: ”Tarvitsen rusketuksen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kolmen lapsen äiti Kim Kardashian on tunnettu hänen kurvikkaasta tiimalasivartalostaan. Toisen raskautensa jälkeen nainen on nähnyt paljon vaivaa sen eteen, että hän on saanut hoikan keskivartalonsa takaisin.

Kim Kardashianin 108 miljoonaa Instagram-seuraajaa osaavat odottaa naiselta aina näyttäviä kuvia, joissa kaunottaren kasvot tai kurvikas vartalo ovat huomion keskipisteenä. Tällä kerralla nainen julkaisi faniensa iloksi kuvan, jossa hän istuu lattialla vain pikkuhousut ja sukat jalassaan.

37-vuotias Kim Kardashian on totuttu näkemään aina ihonväriltään melko ruskeana, koska nainen rakastaa suihkurusketusta. Kuvassa kaunottaren iho on kuitenkin poikkeuksellisen vaalea, ja Kim onkin kirjoittanut kuvan yhteyteen tarvitsevansa nyt kipeästi rusketusta.

I need a tan

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on