Kylie Jenner hemmotteli itseään – hankki 1,4 miljoonan dollarin Ferrarin

Autot Lifestyle Lux Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet miehet antavat juuri synnyttäneille puolisoilleen synnytyslahjan. Puolisot lahjovat toisiaan muutenkin erilaisina merkkipäivinä, minkä vuoksi moni pitää lapsen syntymää yhtenä tärkeimpänä ajankohtana lahjan antamiselle. Realitytähti Kylie Jenner päätti äskettäin ostaa itse itselleen synnytyslahjan.

20-vuotias Kylie Jenner sai yhdessä räppäri Travis Scottin kanssa tyttövauvan, jolle he antoivat nimeksi Stormi. Jenner päätti hemmotella nyt itseään ja ostaa Daily Mail -sivuston mukaan itselleen synnytyslahjaksi uuden mustan LaFerrarin, jonka arvo on noin 1,4 miljoonaa dollaria.

Kylie Jennerin ostamaa LaFerraria on valmistettu vain rajoitettu 500 kappaleen erä. Tuore äiti julkaisi hänen uudesta ökyautostaan Instagramissa kuvan, jonka kuvatekstiksi Kylie Jenner kirjoitti: ”Picking up my new bitch”.

picking up my new bitch

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on