Lamar Odom palasi Las Vegasiin – yliannostuksesta huolimatta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheestä tutun Khloe Kardashianin ex-mies Lamar Odom sai kaksi vuotta sitten huumeiden yliannostuksen nevadalaisessa bordellissa bailatessaan. Mies joutui hetkeksi hengityskoneeseen ja joutui opettelemaan uudestaan jopa kävelemään. Tämä ei kuitenkaan ole estänyt miestä matkustamasta takaisin syntien kaupunkiin.

Ammattikoripalloilijana uraa luonut losangelesilainen Lamar Odom on nähty äskettäin Las Vegasissa The Wynn Hotelin ja SLS:n kasinoilla. Mies oli tehnyt tuttavuutta muiden pelaajien kanssa, vaikka moni yllättyi nähdessään yliannostuksen saaneen miehen jälleen Las Vegasissa. Mies oli istunut uhkapelipöydissä ainakin kahtena erillisenä päivänä, RadarOnline uutisoi.

Lamar Odom on tullut tunnetuksi myös Kardahianit -televisio-ohjelmasta. 38-vuotias mies menetti äskettäin humalaisen törttöilynsä takia kaksi rahakasta sopimusta. Hän oli mitä ilmeisimmin sammunut liiallisen alkoholin nauttimisen seurauksena losangelesilaisen strippiklubin pöytään. Hän on arvostellut raskaana olevaa ex-vaimoaan julkisesti, vaikka Khloe Kardashian otti miehen hoiviinsa yliannostuksen jälkeen.

Had a great time last night at Maxim’s Halloween Event.

A post shared by Lamar Odom (@lamarodom) on