Lehmä kasvoi koirien parissa – käyttäytyy nyt kuin koira

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Betsy-niminen lehmä sai syntyessään vaurioita sen jalkoihin, minkä vuoksi Betsy kaipasi jatkuvaa hoitoa. Kun Betsy oli kaksiviikkoinen, sen omistaja kuitenkin yllättäin menehtyi. Tällöin omistajan naapuri Shawna Riche päätti ottaa vasikan hoidettavakseen.

Riche kiintyi Betsyyn heti ensimmäisten päivien aikana. Lehmän hoitaminen oli varsinkin aluksi hankalaa kun vasikan liikkuminen oli vielä kömpelöä, mutta se painoi kuitenkin niin paljon, että naisenkin oli melko hankalaa kannatella sitä. Lopulta nainen onnistui kuntouttamaan Betsyn, joka pääsi viimein omin avuin jaloilleen.

Naisen perheessä on myös koiria, joiden parissa Betsy on kasvanut. Koirakaveriensa seurassa lehmästä tuli lopulta kuin yksi koirista. Tästä syystä Shawna Riche kutsuukin Betsyä pentulehmäksi, koska se käyttäytyy, leikkii ja anelee herkkuja aivan samalla tavalla kuin perheen koiratkin.