Rita Ora riisui somekuvaansa – yllä vain mustat rintaliivit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi myös hetki sitten uuden heti hitiksi nousseen For You -nimisen kappaleen yhdessä Liam Paynen kanssa.

27-vuotias tähti antoi uudenvuoden aikaan sosiaalisessa mediassa seuraajilleen poikkeuksellisen näyttävän tervehdyksen alastonkuvan merkeissä. Nyt nainen on poseerannut kameralle vain rintaliivit yllään ja esitellyt timmiä vatsaansa faneilleen.

Rita Ora tarjoili silmänruokaa riittämiin hänen yli 13 miljoonalle seuraajalleen kuvalla, jossa naisella on vain mustat Tezenis-merkkiset rintaliivit yllään. Näyttävän rintavaon lisäksi katsojan huomio kiinnittyy väistämättäkin myös naisen selvästi piirtyviin vatsalihaksiin, joita nainen on treenannut ahkerasti kiertuettaan varten.

@tezenisofficial 🖤

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on