Älä jätä pitbullia ja lasta kahdestaan – tai voi käydä näin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitbullia pidetään muidenkin kookkaiden koirarotujen tavoin kouluttamattomana tai väärin koulutettuna melko vaarallisena. Koulutettuina ne ovat kuitenkin erittäin hyviä ja lempeitä lemmikkejä. Nyt huvittavassa kuvassa nähdään mitä voi tapahtua kun pitbull ja lapsi on jätetty hetkeksi valvomatta.

Facebookissa on lähtenyt leviämään huvittava valokuva, jossa nähdään mitä voi tapahtua jos lapsi ja pitbull jätetään kahdestaan. Lapsi on keksinyt käyttää koiraa kanvaasinaan ja piirrellyt koiran valkoisen turkin täyteen mustalla, keltaisella ja punaisella tussilla.

Moni vanhempi voisi ajatella, että koiraa ei kannata jättää lapsen kanssa valvomatta siitä syystä, että koira voisi pahimmassa tapauksessa härnättynä näykkäistä lasta. Tässä tilanteessa itse lapsi näytti kuitenkin olevan huomattavasti vaarallisempi kuin koira.