Burt Reynolds rakastaa purukumia – jauhaa sitä joka elokuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen editoija ja koomikko Shawn Kohne on katsonut viime aikoina lukemattoman määrän elokuvia. Elokuvissa on ollut aina yksi yhteinen tekijä, joka on ollut se, että niissä näyttelee purukumia rakastava Burt Reynolds.

Näyttelijöillä voi olla tiettyjä maneereja, joita he toistavat elokuvaroolista toiseen. Burt Reynoldsin maneeri on purukumin jauhaminen, jota nähdäänkin miehen tähdittämissä elokuvissa melkoinen määrä. Kohne löysi Reynoldsin elokuvista niin monta kohtausta, joissa mies söi purkkaa, että kohtauksista tuli yhteensä noin kaksi tuntia täyteen aikajanalla.

82-vuotias Burt Reynolds on näyttelijä, ohjaaja ja tuottaja, joka on elämänsä aikana ehtinyt näyttelemään lukemattomissa rooleissa. Nyt Reynolds nähdään Shawn Kohnen koostamalla ja julkaisemalla videolla neljän minuutin aikana eri rooleissa purkka suussa.