Keilapallo pudotettiin trampoliinille 45 metristä – tässä seuraus!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisistä on kuoriutunut Myytinmurtajat-ohjelman innoittamana oman elämänsä tiedemiehiä, sillä netissä on useita videoblogeja tosielämän testejä varten. Yksi suosituimmista on australialainen How Ridiculous, jossa nyt kokeilaan keilapallon pudottamista trampoliinille 45 metrin korkeudesta.

Kumpi voittaa, keilapallo vai trampoliini? Se selviää äskettäin Youtubeen julkaistusta viraalivideosta. Trampoliinin kestävyyttä testataan kerros kerrokselta, kunnes keilapallo lopulta pudotetaan sen päälle 45 metristä. Jotta kokeesta tulisi entistäkin hauskempaa, lisätään myöhemmin mukaan sata golfpalloa.

Keilapallo valmistetaan joko kovakumista tai muovin ja kumin sekoituksesta. Pallot painavat normaalisti alle 7,25 kiloa. Trampoliinissa on puolestaan jousien avulla kehikkoon kiristetty kangas.