Sinkkuelämää-tähti aikoo kuvernööriksi – kampanjointi jo alkanut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miranda Hobbsia suositussa Sinkkuelämää-televisiosarjassa ja -elokuvissa esittänyt Cynthia Nixon on kertonut haluavansa New Yorkin kuvernööriksi. Näyttelijätär tiedotti asiasta Twitterissä.

Sinkkuelämää-sarjassa vuosien ajan näytellyt 51-vuotias liberaaliaktivisti Cynthia Nixon on päättänyt haastaa New Yorkin nykyisen kuvernööri Andrew Cuomon ja asettua ehdolle demokraattisesta puolueesta. Hän on vihjaillut mahdollisesta poliittisesta urasta jo pitkään, mutta vasta nyt hän on tosimielellä mukana taistelemassa kuvernöörin paikasta, BBC uutisoi.

Emmy-palkinnon voittanut Cynthia Nixon näytteli Sinkkuelämää-sarjassa vuosina 1998-2004. Hän avioitui vaimonsa Christine Marinonin kanssa vuonna 2012. Nixonin päätavoitteet kuvernöörikaudelle ovat terveydenhoidon parantaminen, New Yorkin metroverkoston kunnostaminen, koulutusmahdollisuuksien lisääminen ja tasa-arvoisuuden lisääminen.