Suomalaisen valokuvaajan otos viraalihitiksi – ylistetään ympäri maailmaa!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisen valokuvaaja Juuso Hämäläisen ottama kuva talvisesta revontulimaisemasta on saanut ihmiset hämmästelemään maapallon kauneutta. Upeassa otoksessa on lumihangessa näkyvät jäljet, jotka näyttävät vievän kohti rauhan tyyssijaa.

Juuso Hämäläisen otokset ja niiden editointitavat ovat kiehtoneet Instagram-käyttäjiä jo pitkään. Nyt kuitenkin maailmanlaajuisesti suosittu Unilad-sivusto on julkaissut yhden Hämäläisen kuvista Facebookissaan. Kuva on sivuston matkailuosiossa.

Kuvan yhteydessä on mainittu kotimaamme Suomi, ja monet kuvan kommentoijista on ilmaissut halukkuutensa matkustaa kauniiseen maahamme. Suomi sai viime vuonna runsaasti näkyvyyttä maailmalla täytettyään sata vuotta. Tänä vuonna maamme julistettiin YK:n raportin mukaan maailman onnellisimmaksi.

This looks like the right path to take 🙌✨🌍 Finland📸 Juuso HD

Publié par UNILAD Adventure sur lundi 19 mars 2018

path to tranquility 💫

A post shared by Juuso Hämäläinen (@juusohd) on