Aamulypsyn Anni Hautala räppäsi kuin ammattilainen – riemastuttava suoritus videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin radion aamuohjelma Aamulypsy tarjoilee tänäänkin tuntikaupalla viihdettä aamuvirkuille, ja muut voivat kuunnella lähetykset myöhemmin esimerkiksi podcast-koosteina. Nyt Aamulypsyn Anni Hautala on osoittanut olevansa räppärinä kuin ammattilainen.

Radio Suomipopin verkossa julkaisemalla videolla nähdään miten Anni ja Juha Perälä ovat kahdestaan studiossa, kun vuorossa on JVG-yhtyeen hittikappale Tarkenee.

Hautala päättää esitellä Perälälle ja sadoilletuhansille radiokuuntelijoille räppäystaitojaan, ja hän onnistuukin lopulta yllättämään paitsi lyriikoiden muistamisella mutta myös oikealla flowllaan. Ei siis ihme, että Anni itsekin riemastuu suorituksestaan toden teolla.