Bella Thorne kireässä paidassa – ei jättänyt arvailun varaa sisällöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 20-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Nyt Bella on kuvattu New Yorkissa, jossa hän saapui The Tonight Show -ohjelman kuvauksiin yhdessä poikaystävänsä kanssa. Bellan ihoanuoleva ja ohut paitavalinta ei jättänyt juuri arvailun varaa sisällöstään, vaikka paita ei ollutkaan läpikuultava.

Muutama päivä sitten Bella Thorne nähtiin Los Angelesissa Midnight Sun -elokuvan ensi-illassa, jossa hän poseerasi kameroille 24-vuotiaan Patrick Schwarzeneggerin käsipuolessa. Kuvissa huomio kiinnittyi naisen valintaan olla ajelematta kainalokarvojaan. Bella Thorne poseerasi itsevarmasti kameroille ja näytti tuntevan olonsa erityisen hyväksi.

Splash
Splash
Splash