Lentäjä piti apinaa sylissään lennolla – syy tuo kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentäjä Anthony Caere on työskennellyt viime vuodet pelastaakseen eläimiä salametsästäjiltä, ja hän lennättää ajoittain myös pelastettuja ja orvoksi jääneitä eläimiä suojelualueille. Nyt hänestä on tullut kansainvälinen nettijulkkis lennätettyään orvoksi jääneen apinanpoikasen.

Sosiaalisessa mediassa julkaistussa materiaalissa nähdään miten Caere lentää pienkoneella Afrikassa nuori simpanssin poikanen sylissään. Moni ihmetteli miten lentäjä on voinut päästää kädellisen eläimen lennon ajaksi syliinsä, mutta Caeren vastaus oli tyhjentävä. Se on sittemmin tuonut kyyneleet tuhansien ihmisten silmäkulmiin.

Lentäjä nimittäin kertoi, että hänen mielestään Mussaksi nimetyn apinan paikka ei ollut lentokoneessa häkissä, vaan se tarvitsi sen sijaan hellää syliä ja huolenpitoa. Matkalla Virungan kansallispuistoon apinanpoikanen istuskeli kaikessa rauhassa lentäjän sylissä ja jopa nukahti syliin hetkeksi.