Lindsay Lohan ryhtyi mainoskasvoksi – esittelee lakitoimistoa netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauas on tultu siitä, kun näyttelijä Lindsay Lohan nähtiin viimeksi valkokankaalla elokuvaroolissa. Nainen on ollut otsikoissa viime vuosina lähinnä päihde- ja oikeusongelmien takia. Nyt hänet nähdään lakipalveluita tarjoavan firman mainoskasvona.

Lindsay Lohan on joutunut ongelmiin viranomaisten kanssa useaan eri otteeseen. Nyt nainen kertoo Lawyer.com -sivuston mainosvideolla olleensa ongelmiin joutuessaan peloissaan. Hän suostui kuitenkin yhtiön mainoskasvoksi, koska uskoo lakimiespalvelun auttavan samassa tilanteessa olevia ihmisiä. Lindsay Lohan on syyllistynyt muun muassa rattijuopumukseen useaan eri otteeseen.

Lindsay Lohan jäi ensimmäisen kerran kiinni rattijuopumuksesta vuonna 2007. Sen jälkeen nainen on pidätetty muun muassa holtittoman ajotyylinsä ja myymälävarkauden takia. Hän joutui taannoin vankilaan 90 päiväksi, mutta vapautui kahden viikon jälkeen vankilan oltua liian täynnä. Toisin sanoen, 31-vuotias Lindsay Lohan tietää mistä puhuu, kun ihmiset kaipaavat apua lakimieheltä.