Mies osaa matkia hälytyssireeniä – kuin elävä poliisiauto!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukemattomat koomikot ja imitaattorit ovat esitelleet omia taitojaan YouTube-videoilla, joissa he matkivat esimerkiksi tunnettujen julkkisten tai lasten elokuvista tuttujen hahmojen ääniä. Tällä kerralla eräs mies imitoi kuitenkin poliisiautojen hälytyssireenien ääntä.

Australiassa Perthissä asuva mies on opetellut noin vuoden ajan hallitsemaan hälytyssireenien äänen imitoimisen. Nyt kun ääni on miehen mielestä hänellä melko hyvin hallussa, hän on päättänyt esitellä taitojaan hänen kuvaamallaan videolla.

Mies on opetellut taitoa päivittäin ennen kuin hän mielestään onnistuu siinä täysin. Videolla mies ääntelee poliisiautojen hälytyssireenien tavoin eikä äänen tunnistamiselta pysty välttymään. Mies todella osaa tehdä hälytyssireenien äänen täydellisesti, minkä ansiosta hän pystyykin varmasti jekuttamaan ystäviään hauskasti eri tilanteissa.