Danielle Knudson yläosattomissa H&M-mainoskuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien kainalossa nähdään usein toinen toistaan näyttävämpiä missi- ja mallikaunottaria, eikä tennis tee siinä lajina poikkeusta. Kanadalainen tennistähti Milos Raonicin tyttöystävä on nimittäin upea mallikaunotar Danielle Knudson.

Nyt Danielle Knudson on kuvattu Meksikon Tulumissa, jossa hän on parhaillaan H&M-yhtiön tulevan kampanjan mainoskuvauksissa. Kaunotar ja kaksi muuta mallia poseerasivat kameralle yläosattomissa ja yltä päältä hiekkaisina.

28-vuotias kanadalainen Danielle Knudson on tullut tunnetuksi malliuraltaan, jonka merkeissä hän on julkaissut upeita kuvia varsinkin Instagramissa. Vuonna 2016 kaunotar poseerasi esimerkiksi Maxim-miestenlehdessä. Varsinaiseksi julkkikseksi hän nousi vasta ryhdyttyään seurustelemaan tennistähti Milos Raonicin kanssa. Nyt Danielle on ryhtynyt bloggariksi, kun hän kertoo elämästään The Bikini Diaries -blogissaan.

Splash
Splash
Splash
Splash