Kim Kardashian paljasti meikkinsä salaisuuden – muista nämä kolme asiaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on perustanut oman KKWBEAUTY-nimeä kantavan meikkisarjan. Tuoteperheen alla on tuotu markkinoille jo voidemaisia varjostus- ja korostusvärejä, korostuspuuteripaletti ja nestemäisiä huulipunia. Nyt nainen näyttää videolla miten hän käyttää tuotteita.

Kim Kardashian on julkaissut hänen YouTube-kanavallaan videon, jossa hänen luottomeikkaajansa Mario Dedivanovic meikkaa hänen tummat silmänalusensa piiloon. Kardashian neuvoo naisia muistamaan kolme asiaa, jotka ovat peitä, leivo ja kirkasta.

Aluksi Mario Dedivanovic taittaa tummien silmänalusten sävyä hieman kellertävämmälä peitevoiteella. Tämän jälkeen hän lisää alueelle vielä vaaleampaa peiteainetta. Kun haluttu vaalea sävy on saavutettu, Dedivanovic peittää alueen paksulla puuterikerroksella.

Kun puuteri on asettunut silmien alle muutaman minuutin ajan, ylimääräinen puuteri pyyhitään pois meikkisiveltimellä. Lopuksi silmien alle levitetään vielä kevyt kerros vaaleaa ja valoa taittavaa korostuspuuteria viimeistelemään vaalea ja virheetön meikki.