Macaulay Culkin ensimmäisestä seksikokemuksestaan: ”Lämmintä ja tahmeaa!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen Yksin kotona -elokuvan entinen lapsinäyttelijä Macaulay Culkin on paljastanut menettäneensä poikuutensa 15-vuotiaana. Hän vieraili äskettäin Anna Farisin juontamassa Unqualified -radio-ohjelmassa, ja kertoi avoimesti ensimmäisestä seksikokemuksestaan.

– Ensimmäinen seksikokemukseni ei ollut ällöttävää tai outoa. Suunnittelimme sen etukäteen. Se oli lämmintä ja tahmeaa. Ajattelin, että olipa se erikoista. Mietin, teinkö koko asiaa oikein, Macaulay Culkin muistelee Anna Farisin haastattelussa.

Teini-ikäisenä neitsyytensä menettänyt näyttelijä meni naimisiin Rachel Minerin kanssa ollessaan 17-vuotias. Hän on myöhemmin seurustellut muun muassa näyttelijä Mila Kunisin kanssa. 37-vuotias Macaulay Culkin on sittemmin yhdistetty romanttisessa mielessä 29-vuotiaaseen Brenda Songiin.