Näin liimaat irtoripset onnistuneesti – meikkitaiteilijan parhaat ohjeet

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laura Lee on suosittu meikkitaiteilija, jonka meikkiarvosteluja ja tutoriaaleja seuraa YouTubessa jo yli 4,3 miljoonaa katsojaa. Nyt nainen päätti tehdä videon paljon toivotusta aiheesta, eli siitä miten irtoripset liimataan oikein.

Ensimmäinen tärkeä asia on muistaa kihartaa omat ripset, että kaarevien irtoripsien ja omien ripsien välille ei jää selvää rakoa. Omiin ripsiin kannattaa myös levittää heti niiden kääntämisen jälkeen ohut kerros ripsiväriä. Ripsivärin tulee antaa kuivaa ennen kuin irtoripset liimataan niiden lähelle kiinni.

Irtoripsinauha tulee mitata ja trimmata oman silmän mukaan ennen liimausta, koska monet ripsinauhat ovat liian pitkiä. Trimmaa ripsinauhaa aina ulkonurkasta, jossa ripset ovat pidempiä.

Ripsinauhaan tulee levittää ohut kerros ripsiliimaa, jonka annetaan kuivaa hetkisen, että liima tarttuu paremmin eikä ala enää asettamisen jälkeen liikkumaan. Ripsinauha kannattaa asettaa ensin silmän sisänurkkaan, minkä jälkeen nauhan keskikohta ja ulkonurkka on helpompi painaa kiinni omien ripsien tyveen.