Nainen levitti kasvoilleen puoli KILOA meikkiä – tässä tulos!

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää aika ajoin erilaisia haasteita, jotka liittyvät kauneuteen ja kosmetiikkaan. Naiset ovat muun muassa levittäneet kynsiinsä sata kerrosta kynsilakkaa ja ripsiinsä sata kerrosta ripsiväriä. Tällä kerralla eräs nainen päätti levittää kasvoilleen puoli kiloa meikkiä.

Mikäli naisella näyttää olevan todella paljon meikkiä kasvoissa joku voi sanoa, että hänellä on kilo meikkiä. Englannin kielellä sama sanonta kääntyy paunaksi, joka tarkoittaa hieman vajaata puolta kiloa. Eräs videobloggaaja päätti testata, että miltä nainen oikeasti näyttäisi mikäli hänellä olisi paunan verran meikkiä kasvoissaan.

Nainen mittasi meikkejään rasioihin ja punnitsi ne niin, että hän sai yhteensä puoli kiloa tuotteita käytettäväkseen. Videolla nähdään miten Rclbeauty101-käyttäjä selviää keksimästään haasteesta, joka ei anna hänen ihonsa hengittää lainkaan.