Perhe luuli pihaan tullutta karhua isoksi – kunnes sen emo saapui paikalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan karhut löytävät tiensä ihmisasutuksen lähelle etsiessään ruokaa. Karhujen on nähty nautiskelevan ihmisten takapihoilla roskisten antimista, riippumatoista ja viilentävistä uima-altaista. Tällä kerralla karhunpoika ja emo päätyivät erään perheen takapihalle ruoka mielessään.

Kalifornian Arcadiassa asuva perhe sai kokea melkoisen yllätyksen katsoessaan olohuoneen ikkunasta ulos takapihalle. Pihalle oli saapunut melko isokokoinen karhu, jonka temmeltäminen toimikin pitkään perheen viihteenä. Kun lapset lähtivät pois ikkunan luota, karhun emokin tuli paikalle.

Perhe oli pysytellyt sisätiloissa pitäessään pihaan tullutta karhua melko isokokoisena. Se ei ollut kuitenkaan mitään verrattuna karhun emoon, joka oli lähes kaksi kertaa suurempi ilmestyessään ikkunan taakse. Kaksikko vietti pihalla aikaa kaikessa rauhassa ruokaa etsiskellen.