Pojan syntymäpäiville ei tullut ketään – sitten supertähdet järjestivät upean yllätyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Syntymäpäivät ovat joulujen lisäksi varmasti koko vuoden parhaita päiviä ainakin lasten mielestä. Aaron Alambatin syntymäpäiviltä napattu kuva särki kuitenkin monien sydämet, koska kuvasta käy ilmi, että pojalle järjestettyihin upeisiin juhliin ei ollut saapunut ketään.

Aaronille oli järjestetty Stranger Things -teemaiset syntymäpäiväjuhlat, joissa koristelut, tarjoilut ja kakku olivat teeman mukaiset. Aaron oli kutsunut juhliinsa kahdeksan vierasta, mutta heistä kukaan ei saapunut paikalle. Aaronin isosisko Ayen Alambat julkaisi juhlista ja surullisesta tilanteesta hänen Twitter-kanavallaan kuvia, jolloin itse ohjelman tähdet ryhtyivät kommentoimaan juhlia.

Aaron ja Ayen saivat melkoisen yllätyksen, kun itse Millie Bobby Brown vastasi pojalle: ”Mitä! Voit kertoa kavereillesi, että kaikki Stranger Things -sarjassa näyttelevät olisivat tulleet paikalle. Olet mahtava ja ensi vuonna minäkin haluaisin kutsun juhliisi”. Myös Gaten Matarazzo vastasi: ”Minäkin tulen! Tuon mukanani suklaavanukkaan”.