Vanessa Trump raivostui suhteesta – soitti Donald Trump Jr.:n salarakkaalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin entinen miniä, Vanessa Trump sai tietää miehensä salasuhteesta jo ennen avioeroa. Vanessa Trump oli löytänyt miehensä Donald Trump Jr.:n ja hänen salarakkaansa laulaja Aubrey O’Dayn väliset sähköpostikeskustelut. Vanessa soitti Aubreylle.

Donald Trump Jr. ja Vanessa Trump hakivat äsken avioeroa 12 vuotta kestäneen liiton jälkeen. RadarOnlinen saamien tietojen mukaan 40-vuotias Vanessa oli ollut äärettömän mustasukkainen saatuaan tietää miehensä salasuhteesta uhkeaan povipommiin. Hän soitti puhelun Aubrey O’Daylle ja yritti häpäistä naisen.

Donald Trump Jr.:n ja laulaja Aubrey O’Dayn lähentyivät vuonna 2011 Celebrity Apprentice -televisio-ohjelman kuvauksissa. He olivat salasuhteessa vuoteen 2012 saakka, ja Trump puhui rakastuneelle O’Daylle jopa vaimonsa jättämisestä laulajan vuoksi. Donald Trump Jr.:lla ja Vanessa Trumpilla on viisi lasta.