Vieno rentouttaa suomalaiset parempaan arkeen – uusi verkkopalvelu avattiin

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Hektinen elämä niin työssä kuin vapaa-ajallakin aiheuttaa monille vaikeuksia sekä rentoutua että nukkua. Nukahtamista helpottavien valmisteiden suosio on ollut jo pitkään kasvussa, mutta nukahtamista voi toki helpottaa myös ilman pillereitäkin. Kuunneltavien rentoutusten suosio on parhaillaan kovassa kasvussa.

Esimerkiksi matkapuhelimella missä tahansa ja milloin tahansa kuunneltavissa olevat rentoutukset eivät ole enää vain mindfulness-harrastajien suosiossa. Alan uranuurtaja Suomessa on Vieno, joka on juuri avannut uuden verkkopalvelunsa ja tarjoaa avajaistarjouksena ilmaiseksi kattavan valikoiman rentoutuksia eri tarpeisiin.

– Se mitä ajattelemme ympärillämme olevista asioista, vaikuttaa tunteisiimme. Tunteilla taas on tärkeä osa siinä, miten tulkitsemme maailmaa. Tunteiden kuunteleminen on tärkeä osa ihmisyyttä ja omien tunteiden ymmärtäminen auttaa meitä voimaan paremmin, Vienon asiantuntija Tiina Jokela kertoo.

Aikuisten nukahtamista helpottavien rentoutusten lisäksi Vienossa on tarjolla myös muun muassa rauhoittumiseen, liikuntaan ja virkistäytymiseen tarkoitettuja äänitteitä sekä lapsille satujen muotoon puettuja Sirkkaset-unirentoutuksia. Voit kuunnella Vienon rentoutuksia kampanjan ajan maksutta osoitteessa www.vieno.fi.