Suomalainen gini on taas maailman parasta – voitti kaksinkertaista MM-kultaa

Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ginit ovat viime vuosina nousseet maailman ylivoimaiseen kärkikaartiin, sillä jo monet laadukkaat alkoholijuomat on noteerattu maailmalla. Tuoreessa muistissa on vielä maailman parhaaksi gin & toniciksi valittu Napue Gin, ja nyt sen on saanut seuraa Arctic Blue Ginistä.

Ihan hyvin meni se World Spirit Award! Valamon absintti hopeeta, Nordic Premium Beveragesin Arctic Blue Gin tupla kultaa…

Publié par Asko Ryynänen sur jeudi 22 mars 2018

Ilomantsilaisen Nordic Premiun Beverages -yrityksen Suomessa valmistama artesaanigini Arctic Blue Gin on voittanut kaksinkertaista MM-kultaa Saksassa järjestetyssä World Spirit Awardissa. Merkittävin voitoista oli Spirit of the Year -palkinnon voitto.

Tuote sai peräti 95,8 pistettä sadasta, joten se rankattiin luokkaan ”Double Gold”. Yritys kertoi voitostaan verkkosivuillaan. Yhtiön mukaan voittoisa tuote on juuri tullut Suomessa Alkon tilausvalikoimiin.