Captain America -tähti Chris Evans jättämässä Marvelin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel Studios -yhtiön elokuvauniversumi kattaa tähän mennessä jo 18 elokuvaa. Nyt yksi elokuvien pitkäaikaisimmista tähdistä, Captain Americaa esittävä Chris Evans on jättämässä roolinsa.

Chris Evansin mukaan neljäs, vuonna 2019 ensi-iltansa saava Avengers-elokuva tulee olemaan hänen viimeisensä, eikä tähdellä ole suunnitelmia palata Captain American rooliin. Paljastus tapahtui New York Times -lehden haastattelussa.

– Kannattaa hypätä pois junasta ennen kuin sinut työnnetään ulos siitä, Evans kommentoi.

Joidenkin Marvelin suosituimpien hahmojen on huhuttu menettävän henkensä tänä vuonna ilmestyvässä Avengers: Infinity War -elokuvassa. Captain American ohella spekulaatiot ovat kohdistuneet muun muassa Robert Downey Jr:n esittämään Iron Maniin ja Chris Hemsworthin esittämään Thoriin.