Pidätys meni pahasti pieleen – mies puri poliisikoiraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa sattuu ja tapahtuu monenlaista, ja tällä kertaa Wisconsinin osavaltiossa poliisipartio on joutunut erikoiseen tilanteeseen mentyään pidättämään 44-vuotiasta Leland O’Malleya. Mies nähtiin yrittämässä murtautua asuntoon Racine Countyn alueella, kun poliisi hälytettiin paikalle.

Pidätystilanteessa mies ei noudattanut poliisien käskyjä, joten viranomaiset päättivät miehen ampumisen sijaan lähettää poliisikoira tämän kimppuun. Tilanne eteni kuitenkin odottamattomalla tavalla, kun epäilty murtovaras hyökkäsikin poliisikoiran kimppuun ja puri sitä.

Mies saatiin lopulta pidätettyä, ja nyt hän odottaa oikeudenkäyntiä, jossa hän tulee saamaan useita syytteitä. Yksi niistä on viranomaisen väkivaltainen vastustaminen.