Upea idea kesäksi! Vanhasta jääkaapista terassille kätevä kylmäkaappi

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tällä hetkellä on vaikea kuvitella, että kesä on vain muutaman kuukauden päässä. Vaikka ulkona on lunta ja pakkasta, kannattaa kesäkauteen varautuminen aloittaa jo nyt. Vanhat jääkaapit voi hyödyntää upeina terassin kylmäkaappeina.

Kun jääkaapit kääntää takaseinä maata vasten, saa niistä sopivat kylmäsäilytystilat terassille tai pihalle. Pinterestissä on julkaistu kuvia, joissa näkee erinomaisen idean käytännössä toteutettuna. Jääkaappien ovet aukeavat ylöspäin.

Kaapit on päällystetty rustiikkisella laudoituksella. Kylmälaukun tavoin toimivien vanhojen jääkaappien ovet voi päällystää samalla materiaalilla, jolloin kokonaisuudesta tulee erinomainen grillikeskus ja pöytämäinen saareke terassille. Esimerkki-ideassa toinen jääkaappi on täytetty jäillä, jolloin se toimii juomacoolerina. Nikkarointi kannattaa aloittaa jo nyt, Instructables vinkkaa.

https://pin.it/dfx6cy6uegspqp

https://pin.it/idgwnisz6743qi