81-vuotias kehonrakentaja: ”En aio jäädä eläkkeelle”

Fitness Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen Ernestine Shepherd on ollut median huomion alla moneen otteeseen, sillä 81-vuotiaan naisen rautainen kunto jaksaa hämmästyttää muita ihmisiä vuodesta toiseen. Nyt BBC Three -kanava on esitellyt naisen tämänhetkisen kunnon, joka on kenties vielä parempi kuin 75-vuotiaana.

Kuntosalilla muut ihmiset ihmettelevät aina Ernestinen ikää kun nainen paljastaa heille olevansa 81-vuotias. Ernestine aloitti kuntosalilla käymisen vasta 56-vuotiaana, mutta on osoittanut kaikille, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa treenaamista. Nainen voitti ensimmäisen kehonrakennuskilpailunsa 71-vuotiaana.

Ernestinen vauhti ei ole vieläkään hiipunut, ja tällä hetkellä hän toimii myös henkilökohtaisena ohjaajana muille. Ernestine haluaa saada ihmiset rakastumaan liikuntaan, mutta sitäkin tärkeämpänä asiana Ernestine pitää sitä, että hän saa valmennettavansa rakastamaan omaa kehoaan.