Blokkaisitko jonkun tosielämässä – tältä se näyttäisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisen median käyttäminen on nykyään arkipäivää. Moni on yhteydessä ystäviinsä verkon kautta päivittäin, mutta toisinaan sosiaalisen median sovellukset tarjoavat hyvän päivän tutuista liikaakin tietoa.

Verkossa haluamansa henkilöt ja heidän tuottama sisältö on helppo estää, mutta tosielämässä se ei kuitenkaan ole niin helppoa.

CollegeHumor-kanava on julkaissut nyt huvittavan videon, jossa nähdään miten ihmisten blokkaaminen toimisi oikeassa elämässä. Parodiassa ihmisillä on käytettävinään sovellus, jonka avulla he voivat tilata oman henkilökohtaisen estäjän aina kinkkisiin tilanteisiin.

Blockr-sovelluksen avulla henkilö pystyy kutsumaan pitkän ja hyvin lihaksikkaan John Cenan paikalle mihin tahansa. John Cena juoksee nopeasti tilanteeseen ja tulee estämään halutun henkilön pääsyn tilaajan luo.