Hämeen poliisin somepäivityksestä hervoton hitti – yhden kommentin ansiosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa julkaistaan runsaasti päivityksiä, joihin pujahtaa aina ajoittain pieniä kirjoitusvihreitä. Yleensä pienet lapsukset ohitetaan nopeasti ja huomaamatta, mutta joskus mitättömistä virheistä saadaan hilpeitä hetkiä.

Maaliskuun alussa Hämeen poliisi julkaisi Facebookissa päivityksen, jossa kerrottiin poliisilaitoksen päivän teemasta. Yksittäisenä päivityksenä se tuskin olisi vielä naurattanut ketään, mutta päivityksen ensimmäinen kommentti räjäytti potin.

– Hämeen poliisi valvoo tänään tehostetusti Lahden keskustan alueen jäljestystä ja turvallisuutta, poliisi kirjoitti.

– Ja titten ottaa losvon kiinni, eräs kommentoinut totesi luoden samalla somehitin.

Hämeen poliisilaitos

Tahattomia kirjoitusvirheitä sattuu jokaiselle, eikä niille tulisi lähtökohtaisesti naureskella. Tässä tapauksessa pienenpieni virhe yhdistettynä kommenttiin muodostavat kuitenkin poikkeuksellisen hervottoman kokonaisuuden. Päivitys sai aluksi uinua parin viikon ajan aivan rauhassa sosiaalisen median syövereissä, kunnes siitä muodostui vasta viime päivinä somehitti.