Kello kuin Game Boy – tässä Nintendo-fanin pakkohankinta

Digi · Terhi Piiroinen

Retrokonsolit ovat nyt kuumaa tavaraa, ja niitä ostetaan uudestaan kotitalouksiin. Nintendo Entertainment System, eli NES oli 80-luvun ylivoimaisesti suosituin pelikonsoli. Siitä julkaistiin myöhemmin kannettava versio nimeltään Game Boy.

Firebox-nettikauppaan on tullut myyntiin Game Boy -pelikonsolia muistuttava rannekello. Nintendon virallisesti lisensioima tuote näyttää aikaa alkuperäistä Game Boyta mukailevalta näytöltä. Vaikka rannekellolla ei ole mahdollista pelata muuta kuin aikaa, antaa se varmasti nautintoa käyttäjälleen.

Game Boy Watch kustantaa 22,89 euroa. Rannekellossa on muovinen rannekeosuus. Kellonajan lisäksi se näyttää päivämäärän ja herättää käyttäjänsä omanlaisellaan varoitusäänellä. Näyttö on mahdollista valaista.

Firebox