Mies ruokki ensin yhtä pesukarhua – sitten sana herkuista kiiri eteenpäin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa.

Pesukarhuille maistuu monet herkut, mutta erityisen hyvin ne näyttäsivät pitävän ihmisten ruoasta etsiessään sitä usein esimerkiksi omakotitalojen pihoilla olevista roskiksista. Nyt videolla nähdään millainen näky erään pesukarhuja ruokkivan miehen kuistilla odottaa aina iltaisin.

New Yorkissa Glen Covessa asuva Jim Coniglione oli eräänä päivänä heltynyt antamaan yhdelle takapihalla olevalle pesukarhulle ruokaa. Seuraavalla kerralla pesukarhuja olikin kaksi, ja ennen kuin mies huomasikaan hänen ruokittavakseen saapui joka ilta oikea pesukarhujen armeija.