Michael Jacksonin isovanhemmat tyrmistyivät – Paris Jacksonin lesbosuhde kuohuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Michael Jacksonin tytär, Paris Jackson on rakastunut avoimesti bi-seksuaaliin huippumalli Cara Delevingneen. Michael Jacksonin vanhemmat ovat äärimmäisen häpeissään 19-vuotiaan pojantyttärensä lesbosuhteesta.

Popin kuninkaan äärikonservatiiviset vanhemmat ja Paris Jacksonin isovanhemmat, eli 87-vuotias Katherine Jackson ja 89-vuotias Joe Jackson ovat ilmaisseet pettymyksensä lapsenlapsensa lesbosuhteen takia. Samaan aikaan, kun Cara Delevingne ja Paris Jackson ovat julkaisseet romanttisia otoksia sosiaaliseen mediaan, ovat uskovaiset isovanhemmat kokeneet kauhunsekaisia tunteita. Isovanhempien mukaan Paris Jacksonin nykyinen suhde on kaikin tavoin vastaan heidän uskoaan, jonka mukaan naisen tulisi olla ainoastaan miehen kanssa.

Paris Jackson ei ole välittänyt isovanhempiensa mielipiteistä, vaan haluaa seurata omaa sydäntään. Hän uskoo, että 25-vuotias Cara on Se Oikea ja hänen sydämenvalittunsa. He ovat rakastuneet, koska pystyvät olemaan toistensa seurassa omana itsenään, RadarOnline raportoi.

a r t .

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on