Suklaa ja suolakurkku yhdistettiin – erikoinen yhdistelmä hämmästyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suolaisenmakea ja etikkainen suolakurkku toimii monien hampurilaisten tähtenä. Osa käyttää suolakurkkuja myös leivän päällä tai ruoan maukkaana lisukkeena. Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi tehdä suolakurkusta jälkiruokaa.

Delish-sivusto jakoi jälkiruokareseptin, jossa valmistetaan suklaaseen dipattuja suolakurkkusiivuja pienen sormisuolan kera. Näyttää ja kuulostaa melko erikoiselta, mutta yllättävät ja toimivat yhdistelmät eivät toisaalta synnykään ilman rohkeaa testaamista.

Videolla nähdään miten pienet jälkiruokanaposteltavat syntyvät vain muutaman vaiheen avulla. Suklaasuolakurkkuja testanneista lähes jokainen piti niistä. Suolaisen ja makean yhdistelmä tuntui Best Products -sivuston mukaan toimivan, mutta suolakurkun rakenne suklaan sisällä kuitenkin ällötti osaa testaajista.