Caitlyn Jenneriltä poistettiin ihosyöpä – pelkää koko nenän menettämistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin Caitlyn Jennerin käyneen läpi useita suuria leikkausoperaatioita sukupuolenvaihdoksen yhteydessä. Hänen tarkoituksenaan oli tänä vuonna korjailla enää hieman nenäänsä, mutta vakava sairaus on tuonut muutoksen suunnitelmiin.

Caitlyn Jennerin oli tarkoitus korjailla nenänpäänsä kokoa, mutta nyt RadarOnline kertoo naisen joutuneen leikkauttamaan nenästään ihosyöpäkasvaimen. Naisen suurin pelko on, että hän menettää koko nenänsä. Terveydestään äärimmäisen huolestunut olympiavoittaja on kehoittanut Instagramissa ihmisiä käyttämään aurinkosuojaa asianmukaisesti.

Olympiavoittaja Bruce Jenner tunnettiin aiemmin Kris Jennerin aviomiehenä. Nykyisin Caitlyn Jennerinä elävä 69-vuotias realitytähti kävi sukupuolenvaihdosleikkauksessa hiljattain. Hänen nenästään on poistettu ihosyöpäkasvain viimeksi vuonna 2013.