Charlie Riina on kuin veistos – missä tätä kaunotarta on pidetty?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallimaailman A-sarjaan ja ihmisten tietoisuuteen nousee vuosittain vain rajallinen määrä uusia tulokkaita, minkä vuoksi moni alalle haluava pyrkiikin esittelemään avujaan sosiaalisessa mediassa. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on Puolasta kotoisin oleva Charlie Riina.

Kaunis Charlie Riina on kotoisin Puolasta, mutta hän muutti Kanadaan ollessaan vielä lapsi. Charlie Riina on näyttelijä ja malli, mutta suurelle osalle nainen on tunnettu somejulkkiksena hänen suositun Instagram-kanavansa kautta.

Nyt Charlie Riina esitteli upeaa vartaloaan seksikkäissä bikinikuvauksissa. Kuvissa naisella on yllään hyvin niukat tangamalliset bikinit, jotka eivät peitä naisen vartalon yhtä ainutta kurvia. Tästä mallista tullaan varmasti vielä jatkossa kuulemaan enemmänkin.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News