Elefantin poikanen yritti nousta jaloilleen – suloinen seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elefantin synnyttäessä muu lauma yleensä kerääntyy emon ja vastasyntyneen poikasen ympärille ihmettelemään uutta jäsentä ja suojelemaan vastasyntynyttä ja emoa. Poikanen nostetaan jo hyvin pian syntymän jälkeen jaloilleen, että lauma pääsee liikkeelle.

Nyt National Geographic -sivusto on julkaissut hellyttävän videon Facebookissa. Videolla nähdään suloinen hetki, jossa päättäväinen elefantin poikanen yrittää ottaa vaappuvia ensiaskeliaan. Ensin sen pitäisi kuitenkin onnistua pääsemään jaloilleen ja pitämään tasapainonsa myös seisoessaan.

Elefantin emo seuraa tilannetta vierestä ja yrittää aina välillä auttaa poikastaan pystyyn. Poikanen on vasta hetki sitten syntynyt eikä heti onnistu pystyyn nousemisessa, mutta päättäväinen elefantti ei pienestä lannistu. Poikanen yrittää suloisesti vaappuvin jaloin aina uudestaan ylös nousemista ja lopulta pikkuinen onnistuukin ottamaan ensimmäisen askeleensa.

https://www.facebook.com/natgeo/videos/10155484898488951/