Jalkapalloilija kokeili hurjaa huvipuistolaitetta – reaktio puhdasta kauhua!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toiset rakastavat huvipuistojen hurjimpien laitteiden tarjoamaa adrenaliiniryöppyä, toisille kokemus on pelkkää kauhua. Irlannin naisten jalkapallomaajoukkueessa pelaava Megan Connolly lukeutuu selkeästi jälkimmäisiin.

Floridan yliopistossa opiskeleva Connolly vieraili huvipuistossa ystävänsä kanssa. Twitterissä julkaisemallaan videolla hän kokeilee Slingshot-tyylistä laitetta, joka laukaisee matkustajat yli 90 metrin korkeuteen.

Jalkapalloilija selkeästi katui päätöstään istua laitteeseen. Hänen reaktionsa laitteen kyydissä edustaa nimittäin puhdasta kauhua.

– Järkytyin samalla hetkellä kun istuin alas ja turvavyö meni kiinni. Päässäni kulki monia ajatuksia kuten: Istuimesi hajoaa kun olet 90 metrin korkeudessa eikä se tule päättymään hyvin, Connolly kuvaili Independent-lehdelle.