Koiraa nimitetään Ivanka Trumpin kaksoisolennoksi – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla tähdillä on kaksoisolentoja, mutta toisilla heistä löytyy kaksoisolentoja myös eläinmaailmassa. Sosiaalisessa mediassa on hämmästelty viime päivinä Yhdysvaltojen presidentin tytärtä muistuttavaa koiraa.

Verkossa levinneessä kuvassa nähdään koira, jonka vaaleat korvat on vedetty taakse ponihännälle. Monet kommentoivat sen näyttävän hämmästyttävän paljon Ivanka Trumpilta, erityisesti kuvassa jossa presidentin tytär on samankaltaisessa asennossa.

Ivanka Trump ei ollut ainoa taho, johon valokuvauksellista koiraa verrattiin. Kuvan alun perin jakanut Twitter-käyttäjä Francesca kommentoi sen näyttävän tyypilliseltä Youtube-vaikuttajalta. Toisten mielestä koira näyttää puolestaan Paris Hiltonilta.