Los Angelesin ravintolavinkit juustofaneille – todellinen makumatka

Matkailu · Terhi Piiroinen

Juustosta on tullut yksi maailman suosituimmista herkuista. Ympäri maailmaa sijaitsevat ravintolat kilpailevat siitä, kenen annoksissa on enemmän, paremmin ja mahtipontisemmin juustoa. Nyt esittelyyn nousee Los Angelesin parhaat juustoruokia tarjoilevat ravintolat.

Mikäli on aikeissa matkustaa Kalifornian enkelten kaupunkiin ja haluaa nauttia juustopitoisia ravintola-annoksia, kannattaa suunnata Burbankissa sijaitsevaan Big Mama’s & Papa’s Pizzeriaan, jossa tarjoillaan ennennäkemätönsä juustovenettä pitsaa muistuttavass muodossa. Amerikkaan matkustaessa on myös pakko maistaa paikallisia grilliherkkuja. Koreatownissa sijaitsevasta Mister Bossamista saa juustoisia ribsejä.

Yhdysvalloissa tarjoillaan juustolla kuorrutettuja ranskanperunoita lähes jokaisessa hampurilais- tai pihviravintolassa. Cerritosissa sijaitsevassa Elbows Mac N Cheese -ravintolassa pannaan jopa juuston päälle juustoa. Sama konsepti löytyy Mid-Wilshiresta, Top Round Roast Beefista, jossa tikkuperunat on korvattu kierreversioilla.

Insiderin listalle on päässyt myös Pizza Manin juustoinen hampurilaisannos, jota pääsee maistelemaan Westlaken alueella. Matkaa varten voi merkata ylös myös ilmavaa juustokakkua tarjoilevan Cheesetellan Koreatownissa, nachodonitseja valmistavan Trejo’s Coffee & Donutsin Hollywoodissa ja friteerattuja juustomakaronikiekkoja myyvän Pig Penin Long Beachilla. Kaikista överein satsi on kuitenkin Hollywoodin Luchinissa.

LA Cheese Tour

These are some of the cheesiest dishes in LA. 🧀

Publié par CHEESE INSIDER sur jeudi 8 mars 2018